Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Voi elämä

02.01.2013, kirsikka

Sossu soitti tänää ja ilmoitti että tammikuun puoli välissä oleva palveri on peruttu ja asiakassuunnitelma jää tekemättä. Mitä ihmettä? se mitä mä ole kuullut nii ei se mene näin, että tapaaminen on ennen asikassuunnitelmaa joten pori tekee taas virheen. Ei tuo virhe mua haittaa mitää, mutta pori möhlii joten möhliköön. Pori joutuu maksaa mulle matkakulut että pääsen tapaa poikaani tammikuun lopussa. Joten sekin tapaaminen tuli iha yllättäen tietoon, ku sossu soitti eilen.Sitten kaverit kyseli onko mitää päätöksiä tehty?  asiakassuunnitelma tehty 15,5,2012 viimeksi tai se päätös mulla on ja rajoituspäätökset on tehty   4,12,2012  ja seki tehtii suullisesti. Rajoitus päätös ei ole suulliseti lain voimainen, mutta ei sekää ole sossuje mielestä virhe. Olen pojan ja omia asiakirjoja pyytänyt sossuilta ja seki on tehty moneen kertaa, mutta eipä noita papereita näy eikä kuulu joten eipä jaksa ymmärtää porin touhuja ja mä en tajua koko poria muutenkaa, vaikka siellä aikas kaua asuin. Onneksi muuti pois, kun tulin järkiini tässä asiassa ja mä en jaksanu etsiä sieltä enää koko asuntoa. Ei mulle sellasta sieltä annettu edes, kun tiesin että en tule porii jäämään ja olen onnellinen täällä.


10 vastausta

 1. Ance sanoo:

  Kyllä asia on nyt niin, että jos lapsesi on sijoitettu niin siihen pitää olla joku painava syy. En sano tätä pahalla, vaan sillä että lasta ei sijoiteta jos ei ole painavia syitä.

 2. Laila sanoo:

  Hei! Sun kannattaa pommittaa niitä sossuja jatkuvasti ja vaatia papereitas ja oikeuksias. Heillä on aina syynsä toimia niinkuin toimivat. Asioille kuitenkin pitää löytyä perustelut miksi asiat tehdään niinku tehdään.
  Olen yrittänyt esittää kysymyksiä ja mielipiteitäni facebookissa, mutta ne jotenkin on sensuroitu enkä enää pysty sinne sivulle kirjoittamaan mitään. Että on tässäkin jotain mätää että kirjoitukset estetään.

 3. Mari Heimala sanoo:

  Jos sinulle ei anneta lain mukaista päätöstä kirjallisesti kohtuullisessa ajassa, äkkiä kantelu AVIin. Sun on nyt näytettävä niille kaapin paikka. Pyydä apua joltain läheiseltä.

 4. Anu sanoo:

  sinulla on lakipuolellasi että pitää saada kaikki lastasi ja itseäsi koskevat paperit mitä haluat itse tapellu joskus sossun kaa asiasta

 5. Tanja sanoo:

  Hei!
  Oletko tehnyt sossusta valituksen?

  Sosiaalihuollon ylitarkastaja Marja-Leena Stenroos/ Uusimaa
  – lastensuojelu
  – lapsiperheiden kotipalvelut
  Puh: 040 738 5901
  Etelä-Suomen aluehallintovirasto
  Ratapihantie 9, 00521 HELSINKI

  Ota yhteyttä tähän ihmiseen. Häneltä saat apua ja neuvoja taisteluun.
  Toinen vaihtoehto on ottaa yhteyttä eduskunnan oikeusasiamieheen.
  Itse sain Stenroosilta apua ja sen takia suosittelen lämpimästi 🙂

 6. jaana kaislasalmi sanoo:

  Nyt rakas kirsi vaadit et lakimiehesi tai sinä soitat sinne sossuu ja sanot et nostat syyttteen virka virheestä.Ensinäkin et ole alle kirjoittannut mitään papereita (äläkä alle kirjoita )sinulla on laillinen oikeus tavata poikaas eihän korkein hallinto oikeuskaan ole yehnyt mitään päätöstä.Sinulla on laillinen oikeus saada jopa virkailijan muistiinpanot vihkoonsa itseäsi ja poikaasi koskevista asioista ne yrittää vain nyt pelata aikaa et pikku Lauri unohtaisi sinut.Älä kulta pieni jää vain odottelemaan sitähän ne sossun tantat odottaa et tyytyisit vain kaikkeen ja luovuttaisit.Tiedän et se vaatii voimia suöta mut tiedän et sulla sitä on.Sinulla on todellakin LAILINEN oikeus saada ne paperit ihan kaikki myös ne lausunnot jotka on lähtenyt oikeuden alimpiin asteihin. Nyt laitat puhelin kuumaksi ja soitat sinne joko mieluiten ensin lakimiehellesi joka vaatii KAIKKI sinun pareit ja voisit sanoo lakimiehekkes et soittais YLEN areenan toimittajille Mot ohjelmaa ja tekisit julkisen ihan koko kautta maan.Ja sinuna tekisin rikos ilmoituksen porin sossun virkailijoista ja tee se oman paikkakuntasi poliisi asemalla ja joutuvathan ne porin sossu matkustamaan kuultavaksi sinun paikka kunnallesi ja eikö sossun virkailijoilla ole esimiestä jonka puoleen voitte kääntyä ja varmaan olettekin kääntynyt.Nyt ei saa alkaa vain odottaa mitä tapahtuu koska kun aika menee eteenpäin on se vain haitaksi pikku Laurille. <3

 7. anne sanoo:

  Varaa aika sossuun,ja pyydä että saat ne paperit lukea,myös lapsen paperit on käsittääkseni oikeus nähdä.

 8. Anne sanoo:

  <3 Zemppiä sinne, hengessä mukana ja kyllä se kaunis päivä vielä tulee, jolloin saadaan hymyillä sitä, että sossut vastaavat sanoistaan ja teoistaan.

 9. siru sanoo:

  paperit kuuluu sun saada jopa laki määrää näin. asiakas suunnitelma kuuluu myös lain määräämiin kritereihin vaadi olet oikeudettu saamaan sen. periksi ei anneta olen tukenasi. <3

  siru

 10. Sanna sanoo:

  Hei! Toivon todella että sinä saisit poikasi takaisin en vaan ymmärrä miksi Pori tekee niinkuin tekee en todellakaan ymmärrä en voi muuta kuin toivoa sinulle jaksamista ja kyllä kaikki hyväksi vielä muutuu uskovaan. T:Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *