Lainaa.com

Yleinen

nyt meni hermo

28.10.2015, kirsikka

JOKU IDIOOTTI ON TEHNYT POJASTANI LASU ILMOITUKSEN JA LAPSENI EI EDELLENKÄÄN ASU MUN KANSSANI. LASU ILMOITUKSESSA OLI, ETTÄ MÄ OLISIN NARKKI JA PIDÄN PILLERIKAUPPAA JA MUN LUONA KÄY EPÄMÄÄRÄISTÄ PORUKKAA. TÄMÄ EI PIDÄ PAIKKAANSA TÄMÄ ON TODEISTETTU TÄNÄÄN A-KLINIKALLA. KUN SIELLÄ KÄVIN ANTAMASSA TAAS KERRAN HUUMESEULAN. HUUME SEULA NÄYTTI PENTSOT JA TÄMÄ HOITAJA JUTTELI MUN KANSSANI JA SANO EI SINULLA HUUME ONGELMAA OLE VAAN LÄÄKE ONGELMA. SIIHEN LÄÄKE ONGELMAAN NYT LÄHDETÄÄN HAKEMAAN APUA. YSKIKIN LASU ILMOITUS VIELÄ LAPSESTANI NIIN OTTAKOON ENSIN SELVÄÄ, ETTÄ ASUUKO LAPSENI KOTONA. NYT TIEDOKSI NIIN LAPSENI EI ASU KOTONA EI OLE ASUNUT 4 VUOTEEN. ENKÄ USKO, ETTÄ LAPSENI ON EDES TULOSSA TAKAS KOTIIN JA MINÄ HYVÄKSYN SEN.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *