Lainaa.com

Yleinen

Tapaaminen

23.01.2013, kirsikka

Pojan tapaaminen meni hyvin.Asiamies ja tukihenkilö ja diakonissa paikalla hetken, mutta sitten meille  ilmoitetaan, että vain yksi saa tulla mun kanssani katsomaa poikaa. Totta kai otin asiamiehen mukaani. Otin pojan syliin ja poika sanoo äiti ja tässä kohtaa minulla ja pojalla tulee itku, mutta mitä tekee sijari äiti? Ottaa pojan syliinsä ja eikä anna pojan tustua äitiinsä uudelleen. Asiamies sanoi sijari äidille, että anna oman äidin hoitaa poikaansa. Sain syöttää pojan ja vaihtaa vaipan. Tapaaminen keskeytettiin ennen, kun määrä aika meni umpeen koska poika alko jo olemaan väsy. Puen pojan ja otan vielä syliin ja hyvästelen poikani. Ei ole sitten mitää tietoa koska seuraavan kerran näen poikani. Ikävä on kova.


2 vastausta

  1. Lukija... sanoo:

    Kovasti voimia. Tilanne on varmasti raskas.

  2. MARJO sanoo:

    Voi Kirsi mä olen niin surullinen teidän puolesta siis sinun ja Laurin että teidät noin erotetaan… Aattelen tässä kun mun tyttärellä on nyt 4 kk ikäinen vauva ja hän vierastaa mua.. Voi kauheeta kuinka nuo ihmiset tuollaisia on …

    Toivon niin sydämestän että kaikki viellä kääntyy hyvin ja pääsette yhteen uudelleen ja saatte elää rauhassa …..Hyvä kun sulla oli apujoukkoja mukana ja he pitivät sun puolta ja Laurin…..
    HALIT TEILLE MOLEMMILLE SINULLE KIRSI JA LAURILLE…OLETTE MUN AJATUKSISSANI ÄLÄ ANNA PERIKSI JA ÄLÄ NÄYTÄ SITÄ NOILLE KUSIPÄILLE VAIKKA KUINKA SISÄLLÄ VELLOO NE ON AIVAN LAHOPÄITÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *