Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Lauri 1v

20.01.2013, kirsikka

http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=6163 tässä on musta ja Laurista juttu. Tämä juttu on todella hyvä ja se voi avata jollekin ihan sen mitä tämä helvetti on ollut. Tämä juttu tuli juurikin hyvään ajan kohtaan, kun lauri täytti eilen vuoden niin sai sossut jotai puhetta huomenna kahvi pöytäänä. Katsotaa mitä ne sanovat kun mut näkevät, kun huomenna haen pojan ja mun loput tavarat. Kyllä varmasti tulee sanomista, mutta en ole menossa sinne sossulaan yksin. Mä olen vaan todella onnellinen, että tuo juttu tuli, mutta sossut ei. Soitti mulle yks sossu viimeyönä, mutta en vastannu kun olin jo nukkumassa. Soitti se sitte aamulla, että olet sitten huomenna poriin katsomaan poikaani ja hakemaan loput tavarat mitä mulle sinne jäi. Samalla reisulla käyn sukulaisia moikkaamassa. Sossut saa sitten aika pahat akat vastaansa, kun palveri joskus tulevaisuudessa on.


2 vastausta

 1. MARJO sanoo:

  Hyvä kirjoitus … nuo sossut vaan tiukalle tuossa ja kun tapaat poikaa niin pidä pintasi Kirsi … älä mene yksin ja sano että sä vaadit olla pojan kanssa rauhassa ja saa hoitaa häntä…

  voi kun sais kuvaajat paikalle.. voisko ottaa nauhurin taskuun niin saa äänet edes sinne…

  Mä olen hengessä mukana ja olen sun Kirsi ja Laurin puolella…

  Kaikkee hyvää ja lippu korkeella.. Pysy vaan erossa siitä pojan isästä etteivät saa uutta vettä myllyyn sulla on hyvät tukijoukot äitisi ym.. ihmiset ympärillä….

 2. riikka sanoo:

  Miten ne sossut sulle viikonloppuna ja vielä yöaikaa soittelee?:o. Eiks niilläkää oo yhtää käytöstapoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *