Lauri on tänään viety

Lauri on tänään viety sitte aamulla sijaisperheesee ja mä olen ihan rikki. Ei ole ihme , että olen rikki. Onneksi mulla on muutama hyvä ystävä jotka auttoivat mut yli tästä kaikesta, mutta ikävä on kova pientä poikaani. Mä soitin kaikki tutut ja sukulaiset läpi, että Lauri on viety. Voimia tässä tarvitaan ja tukea aikas paljon mytös. Joulu on sitten pilalla. Mä olisin halunnu olla poikani kanssa joulun, mutta niin ei käynyt. Olen ihan voimaton, mutta mä sain tukiat taakseni ja sain puhua papille tänään ja sitten vielä kavereilleni ja ystäville jotka ymmärtävät mitä tämä on. Moni ei ymmärrä mitä on menettää lapsi huostaan jotka ei ole tätä kokenut. Toivotan oikeen hyvää joulua varsinkin Laurille sijaisperheeseen.

KommentoiRoskaviestien estämiseksi kirjoita numero 7526 alla olevaan kenttään:

Ei kommentteja.

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi